Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ημερίδα για μαθητές: Διηγηματογράφοι και Μυθιστοριογράφοι συνομιλούν με μαθητές και μαθήτριες

Το Τμήμα Ελληνικών της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας θα λάβει μέρος στην ημερίδα με θέμα "Διηγηματογράφοι και Μυθιστοριογράφοι συνομιλούν με μαθητές/τριες" την οποία συνδιοργανώνουν το Grammar School, το Υπουργείο Παιδείας, το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο της Δευτέρας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27/1/2014 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, στη λευκωσία και ώρα 8:00-13:00.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον καθηγητή των Ελληνικών τους ή στο Τμήμα των Ελληνικών (ioakimidou.christina@englishschool.ac.cy)
Οι μαθητές μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις διακεκριμένων λογοτεχνών και να συνομιλήσουν μαζί τους στα λογοτεχνικά εργαστήρια που θα ακολουθήσουν.

Η δεκαμελής ομάδα των μαθητών θα συνοδεύεται από καθηγητή του Τμήματος και οι απουσίες των μαθητών θα είναι δικαιολογημένες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Τμήμα των Ελληνικών (ioakimidou.christina@englishschool.ac.cy) ή να καλέσετε στο 22799339.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: